Kuuul

De blir inge tavlor idag, farsan tycker de är roligare att dricka öl än att hjälpa oss, tack farsan!!


Tavlor

Nu inväntar jag pappa så han kan spika upp alla Thindras Nalle Puh tavlor :) om jag går det blir de inte rakt och lika snyggt, sen måste jag åka på Rusta nån dag och handla en rund rosa ryamatta, just nu har hon nån fyrkantig med kines tecken, inte spec snyggt : /

Ska nog köpa en i sthlm och ta med på flyget...

vad ska jag hitta på idag då? finns inget att städa, sen har vi middag från igår, ja just fan, vi skulle ju rensa skrubben, de kommer bara ta nån timme, men de är iaf nånting :)

Fick förresten jätte fina blommor av Erik när jag vaknade här en morgon :)


Äntligen klar!

Nu först är jag klar med städningen, tog 9 timmar totalt.. herre vad slut jag är i fötterna.
Nå väl, skönt att bara vara hemma idag istället för att dricka, ska vänta tills vi kommer till Polen istället :)




Kolla in vilka shyssta leggins :D



Fina tröjor :)


STORSTÄDNING

Nu städar vi för fulla muggar, dammsuger, skurar, tvättar, rensar, viker allt i alla skåp, dammtorkar och plockar ner gamla saker och stoppar upp nya :) snart är det rent och snyggt igen!


Sovit en stund

Somnade om nån timme efter jag skrev i morse, men nu är jag vaken igen :D
Erik var nyss på vinden och rotade fram lite saker att sälja, får se hur de går med den saken ;)

Glömde lägga upp bilder på dom saker vi köpte på stan för nån dag sen.

Jätte fina byxot till Thindras kofta.




En platta energi dryck :)


Mina nya skor


Sur och less

Kul att man blir väckt kl halv 8 av nått jävla mongo från samhall, klipper gräsmattan PRECIS utanför fönstrena, så Thindra vaknade eftersom det lät som om att klipparen var inne i vardagsrummet och klippte, okej att dom klipper runt gårdarna, men fan inte utanför fönstrena denna tid!!

Erik blev så less så han ringde chefen på samhall och frågade va fan dom ger för arbetsuppgifter, hon bad iaf så mkt om ursäkt och skulle prata med sina anställda om detta.

dagen började ju SKIT bra.. hmm....


Smycken

Vill beställa smycken från tjejen som gör dom hära, men har fan inte råd just nu : /


Den ska jag köpa!

SÅ JÄVLA COOLA :D:D
Men dom kostar mellan 950-1500 kr


Bokat och klart

Nu har vi bokat resan till Polen :D:D:D vi åker från Lund den 14 Augusti och kommer hem till Sverige igen den 19 :) nu ska det fotas massa när vi är där borta, yeah!

Kommer sakna våran lilla Thindra sjuuukt mycket, men får ha daglig telefon kontakt helt enkelt :) nå ska de här funka..

Nu ska jag laga middag och vänta in Alex, han ska äta hära :)

Här är bilder på Krakow som vi ska till...

Torget vart vårat hotell ligger



Hotell rummet



Auswitch som är huvudmålet med denna resa


Seeegt

Hade inte tid att skriva mer igår eftersom vi höll på med en massa, ska iaf åka till Kurra nu så pappa får hjälpa oss att boka biljetterna till Polen, det blir jag Alex Nordin och Erik som åker :) ska bli svin kul, vi åker först till Lund, sen tåg därifrån mot Krakow, men först stannar vi i Berlin i några timmar och kollar runt innan vi åker vidare, sen ska vi bo på hotell 3 dagar i Krakow och under dom dagarna ska vi åka och kolla på Auswich eller hur det nu stavas :p

och nu i morse när vi vaknade fick vi inge bra nyheter, veterinären ringde, och vi måste avliva Swea :( hon har njursvikt som är ett medfött fel samt att hon inte producerar egna röda blodkroppar.
Så dagen började inge bra.. men så länge hon mår bra tänker vi inte ta bort henne, när vi märker att hon börjar bli sämre så ska vi be nån annan göra det åt oss, vi pallar inte helt enkelt.

Aja nu ska vi iaf åka till Kurra.
Hejsvejs så länge


Lunch

jag vaknade fan sent idag, kl 11 först.. fast de var skönt att få sova ut ordentligt :) har ätit lunch för ca 30 min sen, blev korv med bröd.
Till middag blir det däremot kött potatisgratäng, sallad och vitlöksmör :) fan så gott!

Inväntar just nu mommo som ska köra till öb sen upp på stan, ska kolla om jag hittar nått värt att köpa, men tror icke det.

MORR!




Sönder

Först kommer hunden och biter av huvudet på Thindras fina barbiedocka, och efter det kommer Erik och förstör den med en skruvmejsel. hmm......



Thai mat

Blev middag för ett tag sen, strimmlad lövbiff med wok grönsker, äggnudlar och sötsursås :) gott osm fan, de måste jag göra fler gånger.

Var iaf förbi hos optikern och köpte ett par brillor, dom lär komma inom en vecka trodde dom, då blir det foto med dom på :D såg fan smartare ut i dom än med linser, hmm?

Sen var vi på coop och handlade mat för ca 2 veckor, massa gott!

Nu ska jag slappa vid datan ett tag, har lite ont i ryggen och känner mig allmänt trött. : / buuuh!



Handling

Idag blir det att handla in mat för ca 2 veckor, vi fick våra pengar idag! äntligen..
sen ska jag upp på stan med pappa och inhandla glasögon, kan inte gå med linser 24/7, mina ögon måste få vila på kvällarna, ska bli kul och se hur jag ser ut :D haha.. men jag kommer nog inte gå ut med dom i samhället, håller mig här hemma med dom :)

senare ikväll blir det fiske med Jeppe och Erik, kanske nån annan som hakar, får se :)


Erik, Thindra och Swea


Hälsa på

Sprang över till Carro och hälsade på för ett tag sen, Manne och Pooki var också dära.. efter en stund blev vi less så vi drog hem till mig istället och kollade läget.

Men dom drog för ett tag sen, dom skulle följa med Fia och kolla in nå hus? efter Kurra vägen.. :p
Stannade hemma och städade istället, kände att dammsugaren ville komma fram en sväng.

RENT OCH FINT yeah!


Tidig middag

Har nyss käkat middag, det blev ungspankaka :p gott som fan.. Thindra gillade det verkligen. Hon ska få det vid 6 tiden igen, om hon nu vill ha.

Va har man mer gjort idag? var ner på coop en sväng och på öb, mötte upp Elias och Jeppe på samma gång.

Kollat ca 3 avsnitt av tre kronor och nu sitter jag här och funderar vad man mer ska hitta på? Kanske ringa min trogna vän Carro, eller nått i den stilen :p

Tjomors!



Måndag

BLÄÄÄ.. gillar fan inte måndagar, känns som en meningslös dag :p
Ska ringa pappsen och höra om han ska komma förbi nu när han ändå är här upp i norr. Måste ju passa på :)

Ska samtidigt höra om han kan vara med Thindra så vi kan dra och fiska. Blir för mkt mygg att ta med henne, dom äter ju upp henne, samma med hunden, den får nog stanna hemma om de går.


Maten blev Pizza

orkade inte göra nånting, så vi värme Pizzan från igår som vi sparat, tiden bara flyger iväg, tyckte nyss kl var 11 på morgonen, men nu är den redan över 3, får se vad man hittar på idag.

Ska nog be Alex komma förbi så jag får glo in han en sväng :p nu menar jag efter helgen bravader, han är lite blå slagen, är man kaxig så får man ta smällar helt enjelt :)

Hunden mår iaf som vanligt, äntligen! :D springer runt, morrar och skäller på allt som rör sig, äter bra och älskar vatten, hon börjar gå upp i vijt igen också, det går framåt :)


Bakisen över

Haha jag pallade fan inte skriva nått igår, va så seg efter jag var ut i fredags. Låg i sängen hela lördagen tills idag, men nu står jag på fötter igen och känner mig normal :D

Erik har knallat ner med Thindra på coop för att köpa nå gott, medans så passar jag på att städa här hemma, är så mkt saker överallt tycker jag, men de kanske bara är svammel :p

Undra va man ska laga för mat idag? fan har ingen fantasi kvar : /

Makaroner och korv? orginellt men gott..

WEAH!!


Lunchen

Lagade lunch för ca 1 timme sen, blev köttfärsås och makisar :) Thindra uppskattade det iaf, nu får hon äta helt själv iaf, SMUTS överallt! men de får man tåla.

Blir samma mat till middag, blev så mkt över så det är lika.

Vi har för övrigt laddat ner alla säsonger av TRE KRONOR!!  så jävla bra serie, var tusen år sen jag såg den sist.

Ska försöka nöta lite nu när Thindra ska sova nån timma :)


Cp data

Har inte kunnat skriva på 2 dagar efter datan har fuckat så man inte kom in på internet, men nu är det fixat igen :) yeah!

Var och hämtade hunden från Öjebyn igår, hon är pigg och glad, men nu väntar vi bara på svaren från Tyskland om hon har njurfel, och då finns de inge annat att göra än att avliva henne. För annars plågas hon till dötts, och de vill vi ju inte :(

Vi får hoppas på de bästa helt enekelt :)

Var ju och drack vin med Carro och Elin i förrgår, de var jävligt trevligt faktiskt, bara vi tjejer, jo nog för att Manne kom senare på kvällen, men han märktes inte av :p

Mådde förvånadsvärt bra dagen efter, kanske var för att jag inte drack öl? eller så hade jag bara tur :)
Erik har fixat till crossen lite, med nytt styre och så :p

Ska röka nu och pussa lite på hunden.
Skriver sen..




Vin ikväll

Blev ändrade planer, carro blev lite less på samhället plus lite av livet, så vi drog på bolaget och köpte oss lite vin. Så blir att dricka vin ikväll med Elin och Carro <3

Köpte ett nytt vin med hallon och svartvinbärs smak,
Rosie.. smakade ganska okej faktiskt, jag dricker inte vin annars, men ju mer man dricker och smakar olika viner desto godare blir det :)

MEN RÖTT VIN GÅR EJ!!!


Städning klar

Sådär ja, nu har jag dammsugit alla rum och plockat undan :) funderar på att skura men det tar jag nog ikväll.. alla pojkarna kom tillbaka för ca 15 min sen, lodar i soffan som vanligt medans Thindra facineras av Tilda :) hon gillar andra barn har jag märkt, vill klappa och krama om dom..

Snart kommer iaf pappa hit från Kurra och ska borra upp tv.n på väggen samt spika upp alla tavlor i Thindras rum, om jag gör det blir det inte rakt kan jag lova :p

Ska fråga om jag får övningsköra med Emilia igen senare idag :D

Brum brum..


Äntligen ensam

Fick besök direkt jag vaknade, klev upp vid halv 9, då kom Elias förbi med crossen, strax efter kom Jeppe och hans lillasyster Tilda :)
Fast nu har hela bunten knallat ner på elgiganten för att kolla väggfästen åt mig, hehe orkade inte följa med, ska passa på att städa under tiden, behövs dammsuga ser jag, men annars är det rent som vanligt.

Ganska bra väder idag ser jag, 15 i skuggan, nog för att de inte är mkt, men just nu är de det.. eftersom det har vart regn hela jävla veckan, eller förra veckan blir det ju, nu är det ny vecka :) hö...

STÄDA STÄDA STÄDA


Ska lyssna lite musik under tiden..


Film film film

Har haft besök hela dan av, Alex, Sandra, Elias, Tony, Simon, Jeppe och Robin.. så har vart mer social än vanligt faktiskt :p nu  har jag duschat och ska bädda ner mig i sängen, är inte van att kliva upp halv 8 som jag gjorde iad, brukar iaf sova till 9-10..

Ska försöka hoppa upp tidigt imon efter jag kommer somna så tidigt idag..

GODNATT FOLKET!!



Trötter Elin

Orkade inte skriva nå mer igår, va helt slut, samma idag, är SVIN trött!

Dom ringde från veterinären idag och sa att dom ännu inte hittat nå fel på Swea, dom har skickat iväg massa prover för svar, sen sa dom att all mat hon äter försvinner i magsäcken innan hon hinner bajs : / whatta fuck??! det är nått som är heelt gaalet. Men hon är pigg och arlet ändå, och det är väldigt positivt säger dom :)

Idag har vi varit i gve med Thindra på sjukhuset för att kolla upp hennes kramper, vi startade från stan kl 8 i morse, jag mommo och Sointu :) var skit kul att åka med dom där två gamlingarna, har inte hört så mkt finska på en och samma dag som jag gjorde på denna bilresa, och svordomar uta helvete :p

Vi ska iaf få en ny remiss till gve så dom ska stoppa elektroner på hennes skalle medans hon sover, hittar dom ingen som har med epelepsi att göra så ska vi få en remiss till Sunderbyn och då ska dom stoppa ner en slang till magen och mäta syran i magen tror jag det var? och den ska vara i magen ett dygn, så vi måste sova över på sjukan där borta, suck.. gillar fan inte sjukhus!

Så vi får se vad som händer och fötter här fram över :)

Just nu har vi besök av Jeppe och Elias som sitter i soffan som två hjärnisar, detta har blivit Jeppes andra hem, han är här jämt och dricker Java bl.a :)

Skriver mer senare :D


Myrmark

Vi tog crossen och skulle åka iväg till flyget, jag säger då de, aldrig mer myrmark!! fyfan vad jobbigt, dagens motionspass idag dårå, hade vatten upp till knäna, blev less och knallade över hela myren så Erik fick ta crossen och paddla fram den med fötterna :p

BAJS VÄDER!


Skit väder

Fan vad dåligt väder de är här i kiruna alltså, sen vi kom hem har det vart sol och varmt en dag, men då var de inte ens 20 grder : /

vi får hoppas att de blir varmare..

dom har inte rint om hunden än, men för hoppningsvis så ringer dom efter lunch och berättar vad som sker där borta. Veterinären sa att det var ett ovanligt fall och att dom inte stött på nått liknande, proverna visade att hon var jätte sjuk, men ändå var hon pigg, så dom fattade sig inte på henne :p

men nå blir hon bättre :)

Mommo och Sointu är här och hälsar på.. samma tid som igår :) trevligt med sällskap tycker jag.

Nu ska jag vara social med dom.


Natt natt

Nu har jag tid att skriva igen, har lagt Thindra för natten, skönt, är fan svin trött, funderar på att lägga mig i sängen och bara kolla tv tills jag somnar.

Erik har inte kommit hem ännu, men dom har iaf lämnat kvar Swea i Öjebyn, det lät inge bra det veterinären sa iaf, men vi får se, håll tummarna nu!!

Tv, sen sova, ADJÖ

Har inge tid idag

Swea blev så pass dålig igår så vi var tvugna att åka in med henne till Öjebyn idag, Erik åkte iväg med Ante och Micke, fan vad snällt av dom att ställa upp, tack ska ni ha :)

Jag stannade hemma med Thindra under tiden, därför jag inte haft tid att skriva, här är det fullt upp med barnet, hon är mer vild än tam :P men just nu sitter hon och äter mellis, en macka med smör och ost.

Skriver så fort jag får tid igen ;)


Hunden dålig igen

Fan det är nånting som inte är bra med hunden, nyss så spydde hon sen fick hon kramper och föll ihop sen låg hon på ryggen och kunde inte ställa sig på benen igen :/ nått gaalet är det iaf, sen har jag ingen lust att åka till veterinären i Kiruna, vi får väl en fet räkning sen åka hem ungefär.
Det är så svårt när man inte har körtkort, vi kan ju inte ta oss till nån annan veterinär. SUCK!!
Får ta henne med henne till nån som kollar till henne när vi åker till sthlm, bara det inte blir värre, då får vi väl be nån köra och betala soppa helt enkelt.

Nåväl, vi var iaf ut en sväng med crossen för en stund sen, synd att de regnade bara, blev så blöt om fötterna :p ska laga middag och nu så Thindra får i sig mat. Sen vill jag gärna kolla en bra film! :D


Soppatorsk

Hehe soppan tog slut så nu får Erik knalla ner med pet flaskor till ok och köpa bensin och olja :p vi äger ingen dunk så va fan, de måste vi också inskaffa..

Carro kommer alldeles strax, hon ska komma och låna min hårfön huhu.. vi skulle visst upp på stan en sväng också. BANKEN BANKEN..

Just nu ska jag bara sitta här vid datan och vänta tills Tessi och mommo kommer förbi, var länge sen jag träffade kusin <3


Hemma hos Jörgen i Byske och tar en bira


Morron morron

vaknade kl 9 som vanligt, samma med Thindra och Erik.
inväntar samtal från Carro så hon kan komma över så vi kan dra ut med crossen en sväng :)

dumma hund har för övrigt bajsat på min balkong matta, vi gav mat åt henne för sent igår, tror hon fick vid 8-9 tiden? när hon egentligen ska ha sista målet kl 6.. aja, är nog svårt att hålla sig tills matte och husse vaknar :p

ska äta fruskort och försöka få i Thindra lite mat.
ADJÖ


Cross

Sådär ja, nu är jag hemma igen efter att ha vart ocj glidit runt med Anki och srattat en del :D

Nu har iaf Erik kommit hem med crossen :D:D


Varvet runt

Sitter här och väntar in Anki som bör komma om ca 40 min eller så :) ska dra och glida några varv antar jag, tänkte ta med mig Swea så hon får springa lite uppe på luossa.

Carro och Manne skulle komma förbi och vara med Thindra ca 30 min eller så, för Erik har åkt iväg och köpt en cross :D:D skit glad, ska lägga ut en bild på den sen när han kommer med den.

Thindra somnade iaf in kl 8 som vanligt när vi är hemma, välling först, sen sova :)

Swea ligger och slappar fortfarande, hon är inte riktigt sig själv än efter operationen, men det kommer väl, hon äter bra och det funkar kanon att göra nr 2 :p tarmarna har inte funkat på en vecka för henne, så det var nog skönt att tämma magen.


Ben i halsen

Knäppa hund, tänk att den ska vara så glupsk.. nu satt den ett helt hundben i halsen också.. den blir så ivrig att man ska ta tillbaka benet så den slänger i sig benet.

Nästa gång ska jag ge nå mjukt istället, PLUS SÅ SPYDDE DEN PÅ MIN MATTA!!! :@


Trisst

Jahapps, nu fick jag tråkigt helt plötsligt, jag är allt bra konstig.
Kanske ska knalla över till Carro en sväng, vi bor ju grannar nu! <3 så skönt, kan störa henne 24/7 om jag så vill.. weah!

Nej nu röka sen knalla iväg.


Makisar och bacon

Har nyss käkat lite, blev makisar med bacon :) gott gott..
Har inte gjort så mkt sen sist, knallar på coop med Carro och hennes karl och handlade en loka, sen när vi kom utanför porten kom Anki förbi och snackade lite skit med mig innan hon skulle till jobbet. Hon skulle komma förbi ikväll vid 9 tiden när hon slutar så vi kan dra varvet :)

Mommo var förbi en sväng också med tvätten, hon tvättade alla våra nya handukar osm vi köpt i Turkiet.
Tror jag ska fortsätta att sätta i ordning hära :)


Thindra och Märta-May


MITT KIRUNA

Äntligen är jag hemma igen, efter vår långa resa :)
Skulle egentligen kommit hem den 19 juli, men det blev massa tjafs och bla bla..

Nu är iaf kontaken med Eriks familj borta, ingen av dom är värda att ens förtjäna våran respekt samt att ingen av dom är värd att ens se på när Thindra växer upp.
Dom fick en till chans, men dom verkade skita i vilket, ringa soc igen, haha.. gör ni så, för oss spelar det ingen roll, vi sköter vår dotter exeplariskt bra :)


Ni är så jävla insnöade så att ni inte ens känner hundskiten under era egna fötter ;)

Vad ni gör eller säger om mig skiter jag fullständigt i, ni sparka bara er sjävla i arslet.






över till annat, hmm.. få se vad som sker idag, kanske ska ringa runt och hälsa på folk om jag ids, är ju nästan minus här i stan! haha, måste ha jacka och mössa ju :p vilken härlig sommar vi har..


Ska städa som jag alltid gör iaf, skriver sen :D





Typ less?

Kunde inte skriva mer igår efter jag skrev, hände en massa skit, men mer om det när jag kommer till Kiruna :)

Just nu är vi i Boden och ska stanna över natten på hotell ?????? ja vad det nu hette, nice var de iaf :p
Tar tåget imon mor MITT KIRUNA!!!! är i Kiruna tills kl 14.00 imon :)

Skriver när jag kommer hem! :D

Länge sen sist

Har inte haft tid att skriva nu när jag är på mini semester i Sverige :p
Just nu är vi i Byske på husvagns semster med Eriks päron plus Swea och Thindra :)

Men just nu ligger Swea på djursjukhuset i Öjebyn och har legat där sen i fredags.

Vi var och tog några öl hos Eriks polare Jörgen, och han har en kisse katt som älskar gädda, tydligen så gjorde Swea de också, så hon slukade upp gäddan med ben och allt, så nu har det blivit nå krångel med magsäcken, så dom har fått öppna hela hennes buk och rensat magen.


Vi får hoppas att hon blir bättre snart så vi får hämta hem henne. <3

Förutom det trista som hände med henne så är allt skit bra här borta, varmt, fin camping och finns mycket att göra, vi har skit nära till havet också :D

Thindra stormtrivs när hon får vara ute såhär mycket :)

Ska skriva dagligen igen, huhu..

höres senare ikväll....


Kallt ute

äntligen är det kyligare ute :D men de kanske är för att klockan är så lite, få se om det ändras under dagen :p
ska iväg om 15 min till farsta med mammsen :) sola och shoppa lite.. huhu

Thindra har sovit lite dåligt inatt, hon vaknade först kl 4 och ville ha välling, sen vaknade hon kl 6 igen och ville komma upp, hon somnade en halvtimma senare och sover än.
Dåligt är det egentligen inte, men jag jämför med hur hon brukar sova, hon brukar ju sova hela nätterna igenom nu.

men men, Erk var ut igår och tog nån öl med Danne, sen mötte han upp simon och drog en öl med han, jag sov när han kom hem och han hade en lyckad kväll hörde jag nu i morse :)

ska borsta tänderna nu sen åka!


Besök

Har nyss haft besök av Tatti och hennes polare :) med båda deras barn, Romeo och Marko. Thindra älskade att ha barn omkring sig, hon kommer nog uppskatta dagis sen.

Har för övrigt tvättat kläder ända tills nu, ska snart börja packa alla våra väskor så det är klart tills imon, vi åker nog till flyget ungefär halv 2 kan jag tippa.

ska hinna med lite saker innan vi åker, ska upp kl 7 imon för att åka och sola med mamma en sista gång, sen ska vi till ett köpcenter och handla en jätte fin klänning åt Thindra på polarn och pyret :)

Dom har halva priset på alla kläder :O helt otroligt! REA REA REA!!

Här är klänningen.. den kostar nu 170 kr, men har kostat 245 kr.




Frissan

Har nyss kommit hem från liljeholmen, har varit hos frissan och färgat utväxten, det behövdes verkligen! :p
Åt på en korvkiosk med mamma efter det sen åkte vi hem, har tvättstuga nu mellan 13-16.00 så man får rena kläder med sig imon.

Varmt som fan är det igen! blä.. hade velat ha lite blåst och kyla så man slipper gå runt och svettas hela tiden, man känner sig så oren på nå sätt :p

ska kolla klart filmen som jag inte hann med igår.

Tjoblaaa....


Varför kollar jag sånt?

Jag fattar inte varför jag ens kollar på barn som har det illa, kollade in en dokumentär på youtube.. barnen i bulgarien, det är det värsta jag sett!!
Hur i helvete kan man behandla handikappade barn så illa som dom gör?
dom lever i en ständig plåga och saknar närhet av en vuxen människa, jag grät när jag såg den.
hade jag haft pengar hade jag gjort allt för att dom skulle få det bättre, utan pengar funkar ju ingenting i dagens läge.
barnen värkar inte ha samma värde där som här i Sverige, jag tycker att alla ska ha rätt till en bra uppväxt, men nu är det bara fantasier, för världen funkar inte så.
Men jag hoppas verkligen att folk börjar agera mer som engelskmännen gjorde, dom åkte till Bulgarien och försökte prata med regeringen om alla barnhem, dock utan framgång, men dom kämpar fortfarande för det barn som bor på dom elendiga barnhemmen.
Hade jag det som krävs så hade jag velat adoptera ett svårt sjukt barn, men det krävs mer än vad jag har.
som sagt har även pengar en stor del där, och dom pengarna har jag inte.



Morron

Vaknade halv 9 och har precis tagit en snabb dusch, Erik och Thindra sover än.. ska till frissan och färga min utväxt, sen är väll ca 4 cm nu tror jag? efter det ska jag knalla in på Cubus och kolla in nå kläder, sen in på en sko butik och kolla nya skor åt Thindra :)

Hoppas det finns mkt rea i luleå eller skellefteå, vill handla!! :p




Köpt film

Varit förbi Farsta och solat 20 min med mamma :) snacka om att det blev varmt! fan ska aldrig mer sola 20 min, det räcker med 15 för min del..

Har iaf vart på Willys med pappa och handlat lite saker, bl a 2 filmer med Jack Nickolson eller hur det stavas :p
Älskar han som skådis, förutom i the shining.. den filmen gillar jag inte, hujj! läskig!

Har bokat klart våra biljetter till Luleå på tisdag, landar kvart över 4 tror jag det var? sen blir det att åka till Madde och Maximus direkt vi kommer dit, sen vidare till Östanbäck, och sedan till Byske.

FILM FILM FILM


Stark mat!

Är så förbannat sugen på stark mat, konstigt nog. Har inte vart så förtjust i det förut, men nu vill jag ha det hela tiden. Imon ska vi laga thai mat typ? aa men det blir iaf med wok grönsaker, lövbiff, sötsur sås som man häller i pannan, sen ska vi slänga i nån extra stark sås eller hacka ner chili :)

Idag blir det en tunnbrödsrulle med lövbiff och starksås, medans Erik ska ta nån plockmat, fingersticks, chili chees, lökringar m.m

Pappa ska nog fasta tror jag :p

FAN VAD JAG SAKNAR SWEA!!
Men snart får jag träffa henne igen :) Jeppe ska komma med henne till Luleå, sen blir det ingen hundvakt igen, iaf inte såhär länge, hon får följa med oss överallt nu istället.




Sickla

Ja då är man hemma i Rågsved igen, inte var det spec kul att gå i Sickla precis, fanns ju ingenting man hittade i kläder.
Köpte iaf 2 nya stekpannor, en sak man har flytande tvål i och sen servetter :p

resten av dagen blir väl att sitta inne eller nått i den stilen, finns inget att göra. Skönt det ska bli att komma härifrån på tisdag!


Varmt även här

Vafan, jag som hade hoppats på lite kyla, nå inte.. här är det mellan 27-30 grader : / hoff, såg vädret i Kiruna, det är det mycket mer i min smak faktiskt :)

somnade ganska tidigt igår, kollade två filmer som Erik hade hyrt, FARSAN och FISH TANK.. sen somnade vi in.

Min banting förresten, den slutade jag med när vi kom till Turkiet, det går inte att banta när man är där och äter ute 2 gånger per dag minst i 2 veckor.
Dom hade fan majonäs till allt, 5 liter grädde i alla maträtter samt att man fick dricka vatten om läsk inte dög, pommes till allt var det, beställde du pizza, lasagne, pasta ja allt, då fick man pommes till..

men jag vägde mig faktiskt nyss, 60,5 kg och jag har inte gått upp ett gram :) det måste vara för att vi har knallat så mycket där borta varje dag. STOLT!!

Ska se om min älskade mamma kommer förbi så vi kan åka till farsta och inhandla nått snyggt klädesplagg åt mig :p

yeah!




Känner mig dålig

BLÄ!! känner mig inte allt för frisk, undra om det är för att man bytt luft eller nått? :p haha vad vet jag..
är trött och känner mig febrig, ska ta tempen snart och kolla läget.

Har mest legat i sängen idag, kollat lite tv och somnat in då och då..
Thindra är lika glad som vanligt, springer runt och leker och försöker få fram nått som man inte förstår :p

Ska ta en rök sen lägga mig i sängen nån timme, Erik har knallat iväg till Högdalen med Thindra för att hyra film :)

ADJÖ SÅ LÄNGE!

Mer bilder

  
  
  
  
  
  
  
  


Marmaris bilder

   
   
   
   

Sverige igen!

Nu var man hemma från utlandet efter 2 veckor :) har inte orkat skriva därifrån eftersom som har så konstiga tangentbord dära, ingen låg vart det skulle, och förutom det så fanns det två olika ( i ) på tangentbordet, mycket förvirrande : /

tycker iaf att det är skönt att vara hemma igen, svalt och skönt :)
igår eftermiddag hade vi 49+ i Turkland, fan man höll ju på att trilla av pinnen! där snackar vi värme..
alla andra dagar har det varit kring 30-40+ på dagarna, och vissa dagar har det varit 33+ på kvällarna.

sen är det för jävla skönt att sova i egen säng, en mjuk säng! alla sängar där borta är svin hårda, sen har dom sträva lakan och påslakan..hmm?

ska skriva mer om semestern där borta, men nu ska jag äta frukost som pappa har gjort :)

ska lägga upp massa bilder också :)

RSS 2.0