Trötter Elin

Orkade inte skriva nå mer igår, va helt slut, samma idag, är SVIN trött!

Dom ringde från veterinären idag och sa att dom ännu inte hittat nå fel på Swea, dom har skickat iväg massa prover för svar, sen sa dom att all mat hon äter försvinner i magsäcken innan hon hinner bajs : / whatta fuck??! det är nått som är heelt gaalet. Men hon är pigg och arlet ändå, och det är väldigt positivt säger dom :)

Idag har vi varit i gve med Thindra på sjukhuset för att kolla upp hennes kramper, vi startade från stan kl 8 i morse, jag mommo och Sointu :) var skit kul att åka med dom där två gamlingarna, har inte hört så mkt finska på en och samma dag som jag gjorde på denna bilresa, och svordomar uta helvete :p

Vi ska iaf få en ny remiss till gve så dom ska stoppa elektroner på hennes skalle medans hon sover, hittar dom ingen som har med epelepsi att göra så ska vi få en remiss till Sunderbyn och då ska dom stoppa ner en slang till magen och mäta syran i magen tror jag det var? och den ska vara i magen ett dygn, så vi måste sova över på sjukan där borta, suck.. gillar fan inte sjukhus!

Så vi får se vad som händer och fötter här fram över :)

Just nu har vi besök av Jeppe och Elias som sitter i soffan som två hjärnisar, detta har blivit Jeppes andra hem, han är här jämt och dricker Java bl.a :)

Skriver mer senare :D


Kommentarer
Postat av: Emma

Har dom tittat så hunden inte har hål i tarmen och på det sättet tar sig maten ut i bukhålan och orsakar inflammation?

2010-07-27 @ 13:57:05
URL: http://emmawik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0